Teman

Här under listar vi olika teman som knyter ihop våra menyer. Här är det lätt att hitta menyer för det där speciella tillfället eller kanske något som passar den här tiden på året.

Om du inte skulle hitta vad du letar efter, testa att söka på något som skulle trigga dina matlustar lite extra.Ätit upp
Annons

En solig vårdag

För många är hösten med sitt regn och rusk en mysig tid. Men när vinterns kalla mörker sedan tar vid, blir det en lång tid utan ljus och grönska. Så när våren vänder åter kommer livet därför åter och känslan av pånyttfödelse finns i allt det vi gör. Ljuset och grönskan väcker hoppet och gör att vi lätt blir rusiga av vårens livskraft. Vi blir nyförälskade eller påbörjar nya härliga projekt.

Ett fantastiskt sätt att fira vårens bubbliga glädje är genom att bjuda nära och kära på en härlig vårmeny. En sådan meny bör vara skir, lätt och full av primörer för att spegla årstiden. Efter vinterns tunga mat längtar kroppen efter lätta fräscha ingredienser som sparris och färskpotatis. Självklart kan du även sätta samman en vegetarisk vårmeny, vilket känns naturligt bland allt som grönskar och växer.

En solig vårdagMer inspiration

Medelhavet möter SverigeLaxpaté, Bouillabaisse och GinoEn grön festmåltidRäkor, röding och italiensk marängEn grön festmåltidJulmenyHola EspañaKantareller, kronhjort och mandelMedelhavet möter SverigeAlla hjärtans dag 2018Alla hjärtans dag 2018Kantareller, kronhjort och mandel