Om oss

Det här är vi

Vi som driver trerätters.se heter Kim och Johan, vi gillar att laga mat och vi gillar att fotografera. På så sätt föll det sig helt naturligt att laga mat, fotografera den och lägga upp på internet.

Vi brinner för att våga testa i köket, våga göra fel och våga laga något fantastiskt. Det går bara att lära sig på ett sätt, laga mer mat! Våga inte bara laga festlig mat till speciella tillfällen, gör det på en småmulen måndagskväll eller en helt vanlig mitt i månaden lördagslunch! Våga laga mat med karaktär och känsla, och gör det ofta!

Pudrar tartlett
Annons

TRERÄTTERS FÖR DIG

Inspiration för festligare mat!
Dela med dig av matglädje!
Alla goda ting är tre!

Varför just trerätters.se?

Vi tycker att det saknas tydliga alternativ för att komponera hela festmenyer, även om internet till viss del svämmar över av matbloggar och receptsidor så vill vi ge kompletta lösningar för den som vill bjuda på det där lilla extra.

Det är också vanligt med användargenererat material som ingen riktigt tar ansvar för. Det vi publicerar har vi själva lagat och fotograferat hur det faktiskt ser ut när vi lägger upp det. Vi kommer kanske inte alltid ha gjort allt material själva, men vi kommer alltid att ta ansvar för kvaliteten.

Vad är affärsidén

Vi driver detta som ett företag och tanken är att göra vinst, främst för att kunna fortsätta att utveckla trerätters.se långsiktigt. På inkomstsidan finns intäkter från annonser, som ni märker, och det är de som möjliggör att vi kan finnas, att vi kan ha en webbserver och att vi kan köpa in råvaror för att laga alla våra smaskiga menyer. Men för att det skall fungera måste vi också ge ett mervärde till er, våra användare. Vår affärsidé är att ge tillgång till kvalitativa menyförslag som används och älskas av er, att ni vill ge oss tid att jobba med det vi brinner för.Mer inspiration

Nyårsmeny 2017Lord Wellingtons söndagsmiddagRäkor, röding och italiensk marängMedelhavet möter SverigeAlla hjärtans dag 2018Hola EspañaVårmenyVårmenyEn grön festmåltidKantareller, kronhjort och mandelJulmenyHola España